Kringlan filmar fel


Kringlan har varit dålig på att uppdatera bloggen på sista sidan, därför visar jag nu ett klipp där han råkar filma min granne av misstag och vederbörligen kissar på sig av förskräckelse. Kanske kan detta få honom till bättring! /August

Kommentarer
Postat av: LundaAnalysatorn

Mycket intressant! En liten schism mellan radarparet där den ene hämnas genom att visa den andres misstag och på så vis dra fördel av detta?

Till Kringlan. Jag vet ju att det var din okände tvillingbror som åsamkat dig detta. Men han e la död nu igen va?

2007-01-22 @ 13:45:33
Postat av: Maria

Ooooooh, metahumor! Intressant att K säger "förlåt" sådär många gånger och sådär mumlande tyst. Vem är det han säger förlåt till? Till grannen eller till sig själv?

2007-01-22 @ 16:24:40
Postat av: Kringlan

Ok, August, alla kan inte vara pappalediga. Vissa av oss måste faktiskt arbeta. Förlåååt att jag inte hinner blogga lite mellan mina tolvtimmars arbetspass. Då sover jag gott på starka läkemedel och drömmer om biverkningar.

2007-01-22 @ 20:16:40
Postat av: Nattarbetaren

Jag arbetar själv natt och antar att Kringlan gör det också. Annars arbetar man väl inte tolv timmar på raken? Intressant nog speglar er lilla schism (se första kommentaren) något typiskt inom arbetslivet. Speciellt där man har både dag- och nattarbete. Man lever s.a.s. i två världar där, som jag ser det, den som jobbar natt alltid drar det kortaste srået.

Jag har jobbat på olika avdelningar och det där går igen varenda gång. Och tydligen här också? I konstruktivitetens namn skulle ni ju kunna göra ett rollspel där ni byter "sida" och ser vad som händer? och vad ni förstår.

2007-01-22 @ 21:13:50
Postat av: August

Hur ska vi byta sida? Jag tror f.ö. att en del av problematiken är att kringlans stresströskel ligger ganska lågt, exempelvis blir han stressad om han måste äta både frukost och lunch samma dag eller om skottåret infaller samma år som OS.

Postat av: Anonym

Jag tror personen menar att Kringlan skall vara pappaledig åt ditt barn och du skall ta över hans arbetsroll.

2007-01-23 @ 12:04:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback