Världens dummaste man dricker vatten


Att vara oändligt dum gör många vardagliga aktiviteter omöjliga. Hundar t.ex. kommer alltid fel i lokaltrafiken även om de bara ska åka ett par stationer själva.

Kommentarer
Postat av: August

Den här sketchen är i princip snodd ifrån en svartvit amerikansk film från början av 90-talet. Nån som kan gissa vilken?

Postat av: mamma & mamma

Pojkar pojkar? detta var inte allas bra. Men vi tjejer vet vad ni behöver. För det läste vi här. Ner med byxorna så får ni smisk så ni skärper er. Bättre kan ni!

Hälsningar från två mammor i Lund

2007-01-15 @ 16:35:37
Postat av: Nicklas

Ja, den här höll inte måttet! Mer egen producerat!

2007-01-15 @ 17:49:09
Postat av: Kringlan

Mammor från lund, jag håller med er - det här var inte bra. Men om ni tittar uppmärksamt, ser ni att jag skickligt håller mig utanför bild. Rösten ni hör, som är skrämmande lik min, liksom fingavtrycken på kameran, kommer från min okände tvillingbror (som nu är död). Jag har alltså ryggen fri.

2007-01-15 @ 23:33:09
Postat av: August

Det var ett jädra tjat om att den är dålig! Vad är som är så dåligt? Är ni så sofistikerade att ni inte gillar lyteskomik? Låter i så fall som att vi har hittat precis rätt målgrupp eftersom vi så sällan går den typen av humor.

Och du Kringlan, kom inte dragandes med din okända bror nu igen, det räcker med all skit han får så fort du blir för full i fel sammanhang!

2007-01-16 @ 11:54:34
URL: http://solidream.dyndns.tv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback