Kaffeskojaren

Varning. I dagens sketch figurerar en man som du känner. Han finns på din arbetsplats, i minst en version, han rör sig på dina fester, han kan mycket väl vara du. Det finns inga sätt att slippa undan denna man. Vi har valt att kalla honom kalla honom kaffeskojaren.


Kommentarer
Postat av: August

Den första, något tvivelaktiga, komiska poängen kommer när offret för skämtet blir väldigt aggresiv och ifrågasätter kaffeskämtet. Jag är osäker på om detta är skoj, själv känner jag bara en stor tillfredställelse av att se en tråkig människa få stå till svars inför sitt slentrianskämt. Mer sånt på arbetsplatsen! Det ska inte vara ofarligt att dra poänglösa skämt!

Att han sen ändå inte var arg är nog mest tramsigt, och humorn ligger banalt nog bara i att det är rätt oväntat. Sammanfattningsvis är detta nog en direkt tråkig sketch.

Postat av: anonym

haha...jag tycker den var roligare än pingisspelarna iallafall som jag inte fattade ett jota av varför den skulle vara rolig...Men du det här namnet "Negerchock" tycker jag är totalt obefogat. Vet inte hur jag ska tolka namnet. Är ni rasister? med tanke på att ni är skinnskallar båda två menar jag.

2006-12-25 @ 14:06:15
Postat av: Maria

Taha! Den här var jätterolig! Jag gillade pingiskillarna också.

Men hallå, vilken neger känner sig trakasserad av ordet "negerchock"? När jag är naken känner jag mig sällan eller aldrig trakasserad av ordet "nakenchock". En neger måste väl också vara naken ibland? Då kan han göra den jämförelsen och dra samma slutsats som jag. There you have it.

2006-12-25 @ 21:09:43
Postat av: August

Det kan vara så att ordet naken inte är riktigt lika infekterat och har inte har en lika blodig historia som "neger". Så tyvärr har du nog fel nu Maria.

Angående om vi är rasister så ligger det nog lite i definitionen av ordet att man inte tycker att man är det. Rasist betyder så vitt jag förstår att man har felaktiga föreställningar om skillnader mellan folk med olika hudfärg.

2006-12-27 @ 00:52:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback